بازدید معاون فرهنگی_دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه‌ای از خوابگاهها و سلف سرویس دانشکده

۰۵ دی ۱۴۰۱ | ۱۰:۵۵ کد : ۶۰۳۴ اخبار امور دانشجویی
۰۳ دی ۱۴۰۱ | ۱۴:۱۴ کد : ۶۰۱۵ اخبار و رویدادها

به گزارش معاونت فرهنگی دانشجویی، بعداز ظهر روز جمعه دوم دیماه 1401 دکتر جلیلی معاون فرهنگی_دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای با همراهی دکتر عسگری معاون فرهنگی_دانشجویی دانشکده و مسئول امور خوابگاه ها، از مجموعه سلف سرویس و  خوابگاه های دانشکده شریعتی بازدید نمود.
در این بازدید، دکتر جلیلی ضمن بررسی شرایط و امکانات سلف سرویس و اتاق های خوابگاهی، در جمع دانشجویان حضور یافت و از نزدیک در جریان وضعیت اسکان دانشجویان در خوابگاههای دانشجویی و مشکلات موجود قرار گرفت.
در این گفتمان صمیمی، دانشجویان ضمن مطرح نمودن مسائل مختلف رفاهی و پاسخگویی از سوی مسئولین حاضر، پیشنهاداتی به منظور بهبود و ارتقای امکانات و همچنین کشف استعدادهای موجود در بین دانشجویان خوابگاهی، فعال سازی انجمن های علمی رشته های مختلف به منظور پویاسازی محیط برای ساکنین ارائه گردید.
این بازدید با بررسی موارد مطرح شده وصحبت های امیدبخش و همچنین آرزوی سلامتی، موفقیت و پیشرفت های روزافزون برای دانشجویان از جانب مسئولین، پایان یافت .