برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در دانشکده شریعتی

جشن بزرگ نیمه شعبان با حضور مسئولان، کارکنان دانشکده و جمع کثیری از دانشجویان برگزار شد.
۲۷ اسفند ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۴ کد : ۷۹۴۷ اخبار امورفرهنگی

به گزارش روابط عمومی ، در آستانه فرارسیدن نیمه شعبان و ولادت باسعادت حضرت صاحب‌الزمان(عج)، جشن بزرگی با حضور مسئولان، استادان، کارکنان و جمع کثیری از دانشجویان، 5اسفند ماه 1402 در نمازخانه دانشکده برگزار گردید.

در این مراسم، دکتر حجیه بسطامی ؛ رئیس دانشکده فنی و حرفه ای شریعتی با تبریک نیمه شعبان و میلاد با سعادت حضرت مهدی (عج)، از زحمات و تلاش کارکنان در برگزاری مطلوب و بدون نقض برنامه های اخیر دانشکده قدردانی نمود.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت کار دانشجویان و دغدغه آن و تأکید بر اینکه باید با رفتار و گفتار خود در زمره منتظران واقعی ظهور قرار گیریم افزود: شناخت امام زمان(ع)، اطاعت از ولایت و تبعیت از خواسته‌های حضرت ولیعصر(عج) از وظایف منتظران واقعی ظهور است.

اجرای مولودی خوانی مداح اهل بیت حاج محمد یزدانی و پذیرایی از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.