بازدید دانشجویان گروه معماری از موزه سیمان ری

۱۳ آذر ۱۴۰۲ | ۱۰:۰۱ کد : ۷۴۸۱ اخبار امورفرهنگی

ا توجه به ضرورت آشنایی دانشجویان از محیط های علمی، با هماهنگی واحد فرهنگی دانشکده  ،جمعی از دانشجویان انجمن علمی گروه معماری دانشکده با همراهی آقای مهندس کیانی و در تاریخ 8 آذر از مجموعه موزه سیمان ری از کارخانه تاریخی و شناخت مراحل بتن و معرفی کارخانه بتن بازدید بعمل آوردند.

شایان ذکر است این کارخانه در اسفند  سال ۱۳۹۹ رفع معارض شد و عملیات مستند سازی، رفع خطر اولیه و طراحی آن در سال ۱۴۰۰ صورت پذیرفت. پس از طراحی و با هدف بازگشایی هر چه سریع‌تر  مجموعه در سال ۱۴۰۱ در دوره جدید مدیریت شهری عملیات اجرایی مرحله اول کارخانه از محل منابع سازمان نوسازی شهر تهران با هدف تبدیل مجموعه «سی مان ری» به «کار موزه» آغاز و ظرف مدت هفت ماه فاز اول کارخانه که شامل ۵ هزار متر مربع محوطه، ۲هزار متر مربع فضای کار اشتراکی، ۹۰۰ متر مربع گالری و مرکز اسناد در کنار ۱ هزار متر مربع موزه صنعت بود، برای استفاده هموطنان آماده شده است.
 روند بازآفرینی مجموعه سیمان ری امری مداوم خواهد بود و تا سه سال دیگر و در فاز‌های بعدی ادامه خواهد داشت.