شرکت دبیر کانون مهدویت دانشکده شریعتی به گردهمایی ملی کانونهای مهدویت دانشگاههای سراسر کشور

دبیر کانون مهدویت دانشکده شریعتی به همت واحد فرهنگی دانشکده ،به گردهمایی ملی کانونهای مهدویت دانشگاههای سراسر کشور که در دانشگاه فرهنگیان مشهد مقدس برگزار گردید، اعزام شد.
۱۳ آذر ۱۴۰۲ | ۰۹:۲۰ کد : ۷۴۷۷ اخبار امورفرهنگی

حضرت آیت ا.. خامنه ای: " انتظار یعنی چه؟! انتظار به معنای مترصد بودن است. در ادبیات نظامی یک چیزی داریم به نام "آماده باش". انتظار یعنی "آماده باش"! باید آماده باش باشیم. انسان مومن و منتظر، آن کسی است که در حال "آماده باش" است. اگر امام شما که مأمور به ایجاد عدالت و استقرار عدالت در کل جهان است، امروز ظهور بکند، من و شما آماده باشیم. این "آماد ه باش" خیلی مهم است؛ انتظار به این معنا است.

انتظار به معنای بی صبری کردن و پا به زمین کوبیدن و چرا دیر شد و چرا نشد و مانند اینها نیست، انتظار یعنی باید دائم در حال "آماده باش" باشید.

دبیر کانون مهدویت دانشکده شریعتی به همت واحد فرهنگی دانشکده ،به گردهمایی ملی کانونهای مهدویت دانشگاههای سراسر کشور که در دانشگاه فرهنگیان مشهد مقدس برگزار گردید، اعزام شد.
گفتنی است این برنامه از تاریخ 22 لغایت 26 آبان ماه برگزار شدو دانشجویان در کارگاهها و کارگروهها شرکت نمودند و با نظام مسایل دارای اولویت و رسالت کانونها ، جریان شناسی مهدویت، تحولات منطقه و علائم ظهور، مهدویت در افق رسانه و ضرورت کار تشکیلاتی شبکه سازی پیش از ظهور و... آشنا شدند.
شایان ذکر است کانون مهدویت دانشکده سه شنبه های هر هفته با توزیع رزق های مهدوی سعی در آشنا کردن دانشجویان به وظایفشان در عصر غیبت می نمایند.