برگزاری ورکشاپ آموزش انواع رنگ های مخصوص چاپ و تکنیک چاپ با موم"

انجمن علمی دانشجویی طراحی دوخت ،پارچه و لباس دانشکده با همکاری مرکز نو آوری مد و لباس اقدام به برگزاری ورکشاپ آموزش انواع رنگ های مخصوص چاپ و تکنیک چاپ با موم، نمود.
۱۳ آذر ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۰ کد : ۷۴۷۵ اخبار امورفرهنگی

انجمن علمی دانشجویی طراحی دوخت ،پارچه و لباس دانشکده با همکاری مرکز نو آوری مد و لباس اقدام به برگزاری ورکشاپ آموزش انواع رنگ های مخصوص چاپ و تکنیک چاپ با موم" را در تاریخ 28 آبان و0 3آبان نمود.در این ورکشاپ کاربردی به توضیح اجمالی در مورد انواع پارچه ها و رنگهای مورد استفاده در چاپ باتیک و رنگرزی روی هر پارچه ،کاربرد رنگهای راکتیو و اسیدی و متال کمپلکس و بازیک در تکنیک شیبوری و رنگرزی و چاپ سابلیمیشن دستی ،نقاشی  باتیک  و آشنایی با  رنگهای دیسپرس و رنگهای lb با گوتا و واکس مخصوص باتیک پرداخته شد .در دومین روز این ورکشاپ علاوه بر ادامه مبحث بصورت تخصصی در مورد چاپ ، نقاشی باتیک با ابزار های مختص آن هم توضیح  داده شد و آموزش عملی این مبحث اجرا  شد. دانشجویان  علاوه بر آموزش کاملی از انواع ابزارآلات مورد نیاز مختص چاپ های دستی، الیاف طبیعی و مصنوعی کارهای زیبایی را در مدت زمان حضور خود خلق کردند که عکس هایی از مجموعه فعالیت ایشان در در ذیل خبر به نمایش گذاشته می شود.