برگزاری اردوی رصد درون دانشگاهی

به مناسبت هفته قرآن و دانشگاه و به همت کانون نجوم دانشکده و همکاری کانون قرآن و عترت دانشکده اردوی رصد درون دانشگاهی برگزار شد.
۱۳ آذر ۱۴۰۲ | ۰۸:۵۶ کد : ۷۴۷۴ اخبار امورفرهنگی

به مناسبت هفته قرآن و دانشگاه و به همت کانون نجوم دانشکده و همکاری کانون قرآن و عترت  دانشکده اردوی رصد درون دانشگاهی در تاریخ 27 آبان 1402 به همراه استاد رستگار نسب و تعداد زیادی از دانشجویان علاقمند به رصدستارگان و اجرام آسمانی برگزار شد.
این برنامه بعد از کارگاه تئوری نجوم برگزار شد و با سوار کردن و تنظیم  تلسکوپ ادامه پیدا کرد  در این رصد دانشجویان موفق شدند ماه ،سیاره مشتری و زحل را تماشا کرده و عکاسی کنند و همپنین استاد رستگار نسب به آموزش  تشخیص ستاره قطبی و پیدا کردن مسیر از روی ستاره ها و شناخت اجرام آسمانی پرداختند.
شایان ذکر است کارگاه نجوم هر هفته روزهای شنبه از ساعت 16 تا 17:30 در فاز 1 برگزار می گردد.