برگزاری کارگاه مزاج شناسی

کارگاه مزاج شناسی به همت معاونت نوآوری و فناوری بسیج اساتید و همکاری انجمن علمی گروه کشاورزی
۱۳ آذر ۱۴۰۲ | ۰۸:۴۶ کد : ۷۴۷۰ اخبار امورفرهنگی

به گزارش کانون خبر و رسانه دانشکده شریعتی کارگاه مزاج شناسی به همت  معاونت نوآوری و فناوری بسیج اساتید و همکاری انجمن علمی گروه کشاورزی در تاریخ 24 آبان 1402 در آمفی تاتر فاز 3 با حضور استاد ساناز رایانی و اساتید و دانشجویان دانشکده برگزار شد.
خانم ساناز رایانی که از مدرسین فرمولاتور آرایشی بهداشتی، و گیاهان دارویی و مخترع مکمل بهبود در بیماری دیابت می باشند به توضیح کامل در مورد مزاجهای چهار گانه پرداخته تاکید داشتند که با شناسایی و تعادل مزاجها  می توان به سلامتی کامل رسیده و از بروزبیشتر بیماریها پیشگیری کرد.
همچنین  در این سمینار به شانه های کلی مزاج: ملمس_گوشت وچربی_مو_رنگ بدن_خواب و بیداری_چگونگی افعال صادر شده از بدن_کیفیت  مواد دفعی بدن - حالات نفسانی_بزرگی وکوچکی اعضا  وچگونگی تاثیر پذیری از کیفیات چهارگانه پرداخته شد.