برگزاری سمینار شهرهای دوستدار کودک

۲۹ آبان ۱۴۰۲ | ۱۳:۲۰ کد : ۷۳۹۱ اخبار امورفرهنگی

به گزارش روابط عمومی دانشکده ، سمینار علمی شهرهای دوستدار کودک چراغ راهی برای شهرسازی در روز سه شنبه 16  آبان ماه، توسط انجمن علمی گروه معماری و شهر سازی دانشکده دختران دکتر شریعتی و همکاری گروه معماری ، در آمفی تئاتر فاز سه، برگزار شد.
خانم دکتر تقوایی؛ عضو هیات علمی دانشکده شریعتی ضمن خیر مقدم به حاضرین ودستمریزاد به درخشش دانشجویان شهرسازی در کنکور کارشناسی ارشد و تبریک روز شهرساز ، به اهمیت و جایگاه این رشته اشاره کرد.

دکتر نوید سعیدی رضوانی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی قزوین دیگر سخنران این سمینار بود که  به استانداردهای شهرهای دوستدار کودک پرداخت در ادامه  پرسش و پاسخ و تعامل با دانشجویان در رابطه با تاریخچه رشته شهرسازی، فرصت های شغلی، ارائه ایده های از مضوعات مطرح شده در این سمینار بود

اهدای تقدیر نامه و تشکر استاد بیگلی عضو هیات علمی دانشکده شریعتی از سخنرانان، پایان بخش این سمینار بود.