برگزاری انتخابات انجمن های علمی حسابداری و انجمن علمی تصویر سازی

۲۹ آبان ۱۴۰۲ | ۱۳:۱۱ کد : ۷۳۹۰ اخبار امورفرهنگی

به گزارش کانون خبر و رسانه دانشکده فنی دکتر شریعتی ،انجمن علمی  گروه حسابداری  و انجمن علمی تصویربرداری (میان رشته ای)  با حمایت و نظارت کارشناسان فرهنگی دانشکده اقدام به برگزاری انتخابات انجمن های علمی نمود.
این انتخابات در تاریخ 8 آبان 1402 و در بازه 9 تا 12 با حضور حداکثری و مشارکت دانشجویان در فاز 3 برگزار گردید.

نتایج انتخابات گروه حسابداری
 مریم صفاری ،تینا نعلبندی مهربان ،سارا حیدری بخش و نرگس گروئی به عنوان اعضای اصلی انتخاب شدند.

نتایج انتخابات انجمن علمی تصویر سازی
زهرا افتخار پور، پریا پور ابوالحسن، هلیا کیان مهر، شکیبا دلخانی، مریم رحیمیبه عنوان اعضای اصلی  و  مبینا خلفه نیل ساز و نیلوفر سوزنده  به  عنوان اعضای علی البدل انتخاب شدند.

معاون دانشجویی ضمن تشکر از دبیر سابق انجمن علمی  گروه حسابداری  فاطمه عسگری  برای دوستان برگزیده انتخابات 1402 و همچنین انجمن علمی جدید التاسیس گروه تصویر سازی  آرزوی موفقیت نمودند.