برگزاری انتخابات انجمن علمی گروه هنر و گروه معماری

۲۹ آبان ۱۴۰۲ | ۱۲:۱۹ کد : ۷۳۸۶ اخبار امورفرهنگی

به گزارش کانون خبر و رسانه دانشکده فنی دکتر شریعتی ،انتخابات انجمن های علمی به همت انجمن علمی گروه هنر و معماری و با حمایت و نظارت کارشناسان فرهنگی دانشکده در روز یکشنبه هفتم آبان ماه با حضور حداکثری و مشارکت دانشجویان در فاز 3  برگزار گردید.

نتایج انتخابات گروه هنر به شرح ذیل اعلام شد:
 ریحانه سلمان ماهینی ،سیده حدیث هاشمی  ،پریسا بکرانی ،زهرا مهر پرور ،آمنه علی محمد  اعضای اصلی و  فاطمه زهرا سلطان زاده  و فاطمه کریمی  به عنوان اعضای علی البدل انتخاب شدند.
 و در ادامه نتایج انتخابات گروه معماری:
 محدثه حیاتی ،شیدا جلیلوند ،زهرا پازوکی ،هانیه اسماعیلیان ،سونیا سادات محمدی  اعضای اصلی  و نرگس آقا حسینی وسما قدیری به عنوان اعضای علی البدل انتخاب شدند.

معاون دانشجویی ضمن تشکر از دبیران سابق این گروهها  کوثر رازقی و ریحانه ماهینی برای دانشجویان برگزیده  انتخابات فوق آرزوی موفقیت نمود.