اردوی آموزشی تشکیلاتی تشکل انجمن اسلامی

اردو و همایش آموزشی تشکیلاتی شهید مهدی رجب بیگی با حضور تعدادی از دانشجویان نو ورود عضو انجمن اسلامی دانشکده دکترشریعتی از تاریخ دوم تا پنجم آبان ماه در مشهد مقدس برگزار شد.
۲۹ آبان ۱۴۰۲ | ۰۹:۴۳ کد : ۷۳۴۹ اخبار امورفرهنگی

اردو وهمایش  آموزشی تشکیلاتی شهید مهدی رجب بیگی با حضور تعدادی از دانشجویان نو ورود عضو انجمن اسلامی دانشکده دکترشریعتی از تاریخ ۱۴۰۲/۰۸/۰۲ الی ۱۴۰۲/۰۸/۰۵ در مشهد مقدس برگزار شد.
این همایش باحضور آقای بهادری جهرمی سخنگوی دولت وهمچنین میهمانانی از جمله  مسئول سیاسی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها،  آقای عباسی مهر ،  مدیر روابط عمومی سازمان امور دانشجویان آقای قائد شرف برگزارگردید.
در جلسه پرسش و پاسخ  که با حضور  آقای بهادری جهرمی برگزارشد، کوثر سرفرازی نماینده انجمن اسلامی دانشجویان و نیز دبیر کانون خبر و رسانه دانشکده شریعتی ، مطالبات دانشجویی را در چهار حوزه رسانه، مسکن، سفره مردم و ورزش قهرمانی به نمایندگی از اعضای انجمن اسلامی بیان کرد.