نایب قهرمانی و کسب ۵ مدال نقره حاصل شلیک تیراندازان دانشکده شریعتی

۲۸ شهریور ۱۴۰۲ | ۰۹:۵۴ کد : ۷۰۰۳ اخبار تربیت بدنی

تیم تیراندازی دانشکده شریعتی که به عنوان نماینده استان تهران و منطقه۲ در هجدهمین المپیاد ورزشی دانشجویان دانشگاههای فنی و حرفه ای سراسرکشور شرکت کرد، موفق به دریافت نایب قهرمانی و کسب ۵ مدال نقره شد.

اعضای تیم تپانچه بادی: -فاطمه عباسی، دانشجوی رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشکده شریعتی تهران -شقایق بهرآبادی، دانشجوی رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشکده شریعتی تهران -کوثر عبابافی، دانشجوی رشته طراحی و دوخت دانشکده شریعتی تهران عضو تیم تفنگ بادی: -مبینا ندرلو، دانشجوی رشته طراحی و چاپ پارچه دانشکده شریعتی تهران - مربی:  لعیا محمدی

نایب قهرمانی تیمی مجموع تفنگ و تپانچه بادی:

تیم تیراندازی با کسب ۴ مدال نقره با ترکیب فاطمه عباسی، شقایق بهرآبادی، کوثرعبابافی و مبینا ندرلو نایب قهرمان شد.

کسب مدال نقره در تفنگ بادی:

مبینا ندرلو دانشجوی رشته رشته طراحی و چاپ پارچه دانشکده شریعتی تهران  مدال نقره تفنگ بادی رشته تیراندازی را تصاحب کرد.

گفتنی است مسابقات رشته تیراندازی ۲۸ و ۲۹ مرداد۱۴۰۲ در سالن تیراندازی مجموعه ورزشی میرداماد تبریز برگزار گردید.
حوزه ریاست و روابط عمومی دانشکده شریعتی ضمن تشکر از دست اندرکاران و تمامی شرکت کنندگان، این موفقیت را به این دانشجویان عزیز تبریک عرض نموده و از خداوند متعال برای ایشان آرزوی سربلندی و سلامتی را خواهانیم.