برگزاری جشنواره ورزش همگانی هفته خوابگاهها

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۱:۴۳ کد : ۶۶۰ اخبار تربیت بدنی

جشنواره ورزش همگانی به مناسبت هفته سراهای دانشجویی با شعارسراهای دانشجویی و عرصه نوآوری، مهارت محوری و رونق تولیدات دانشجویی برگزارشد.

این جشنواره در 9 رشته ورزشی بسکتبال، فوتسال، والیبال، تنیس روی میز، دارت، طناب زنی، هفت سنگ، فوتبال دستی وفریزبی در تاریخ 11 اردیبهشت 98 با استقبال پرشور دانشجویان خوابگاهی در محوطه خوابگاهها برگزار شد.
ضمن اینکه معاونت محترم دانشجویی سرکارخانم عسگری از برگزاری مسابقات بازدید به عمل آوردند.

مقام آوران مسابقات ورزشی:

درپایان همراه با برگزاری جشن سراهای دانشجویی درآمفی تئاتر، ازمقام آوران 9رشته ورزشی برگزارشده تقدیر به عمل آمد.

اداره تربیت بدنی