برگزاری ویژه برنامه استقبال از دانشجویان ورودی جدید و آیین درختکاری

همراه با معرفی و عضوگیری کانونها، انجمنهای علمی و تشکلهای اسلامی و عرضه تولیدات دانشجویی
۲۲ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۴:۵۷ کد : ۶۳۸۵ اخبار امورفرهنگی

به گزارش روابط عمومی دانشکده شریعتی، ویژه برنامه استقبال از دانشجویان ورودی جدید و آیین درختکاری، به همت معاونت فرهنگی - دانشجویی و همکاری گروه کشاورزی، روز دوشنبه 15 اسفندماه1401در محوطه ساختمان فنی – فاز1، برگزار شد.
این برنامه با معرفی و عضوگیری کانونها، انجمنهای علمی و تشکلهای اسلامی و عرضه تولیدات و محصولات دانشجویی، همراه بود.
همچنین آیین کاشت سه نهال و درخت به مناسبت گرامیداشت روز درختکاری با حضور شهردار ناحیه 1 منطقه 19، سرپرست دانشکده، معاونین و جمعی از اساتید و همکاران در محدوده فضای سبز جنب ساختمان فاز1 برگزار شد.
گفتنی است در حاشیه این برنامه کانون خیریه با پذیرایی آش، هزینه آن را به نفع نیازمندان و کودکان کار، جمع آوری نمود.