بیانات مقام معظم رهبری در نشست صمیمانه تصویری- مجازی با جوانان دانشجو

۰۳ خرداد ۱۳۹۹ | ۰۹:۱۳ کد : ۱۷۵۶ اخبار امورفرهنگی

در بیست و سومین روز ماه مبارک رمضان بیست و نهم اردیبهشت ماه، جمعی از نمایندگان تشکل های دانشجویی کشور با حضور در دانشکده‌ی صدا و سیما، از طریق ارتباط تصویری با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای (مدظله العالی) گفتگو و نظرات خود را بیان کردند.

ایشان  با اشاره به واقعیت های امیدآفرین کشور در مقابله با جبهه ظلم و کفر و استکبار، جوانان و دانشجویان را به برافراشته نگه داشتن پرچم حقیقی آرمانخواهی و مطالبه گری فراخواندند و به بیان ده توصیه مهم درباره مسائلی نظیر تفکیک مطالبه‌گری با پرخاش و بدگویی، ضرورت گفتمان سازی، تلاش برای گسترش جبهه انقلاب از طریق یارگیری، اصالت ندادن به اختلاف سلیقه‌ها، مرزبندی با تردید افکنان در مبانی انقلاب، تأکید بر پیشرفت علمی، هوشیاری در مقابل سرمایه گذاری دشمن بر روی جوانان و همچنین تبیین مفهوم صحیح دولتِ جوان و انقلابی پرداختند.

برای مشاهده کامل این سخنرانی ارزشمند در این قسمت کلیک نمایید.