تمدید مهلت وام های دانشجویی تا پایان ۱۵ اردیبهشت ماه ۱۳۹۹

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ | ۱۲:۱۹ کد : ۱۷۴۴ اخبار امور دانشجویی

قابل توجه کلیه دانشجویان روزانه و شبانه متقاضی وام دانشجویی
ابتدا جهت ثبت نام اولیه با مراجعه به پورتال در سایت صندوق رفاه دانشجویان به نشانی اینترنتی www.swf.ir  نسبت به ثبت اطلاعات فردی و درخواست وام برای نیمسال دوم 99-98  اقدام نموده و سپس مراحل ذیل را انجام دهید..

الف- دانشجویانی که اولین بار متقاضی وام می باشند:
 برای دریافت  وام پس از طی مراحل 1 و 2 مدارک خود را  تا تاریخ 1399/2/15  به آدرس chegini@shariaty.ac.ir   سرکار خانم چگینی ارسال نمایند .
مرحله 1- مراجعه به سایت دانشکده ، لینک معاونت دانشجویی ، وامهای دانشجویی سپس پرینت فرم وام، تکمیل و تحویل آنها تا تاریخ مقرر تحویل نمایید .
مرحله 2- سپردن تعهد محضری طبق فرم تعهد نامه به همراه ضامن معتبر(کارمند رسمی) در یکی از دفاتر اسناد رسمی سراسر کشور

مدارک مورد نیاز:
- اصل و کپی سند محضری دریافتی از دفترخانه
-کپی حکم کارگزینی ضامن
 -کپی صفحه اول شناسنامه دانشجو
-کپی پشت ورو کارت ملی دانشجو
-کپی کارت دانشجویی
-کپی پرینت انتخاب واحد

توجه : به مدارک ناقص و مدارکی که بعد از مهلت مقرر تحویل گردد ترتیب اثر داده نخواهد شد .
ب-آن دسته از دانشجویانی که قبلا مدارک خود را تحویل اداره امور دانشجویی داده اند و وام دریافت نموده اند مشخصات خود را ( نام ، نام خانوادگی ، نام پدر ، شماره شناسنامه ، کد ملی ، شماره دانشجویی ، رشته و مقطع تحصیلی ، پیوسته یا ناپیوسته ، ترم ، روزانه یا شبانه ) به آدرس chegini@shariaty.ac.ir  تا تاریخ 1399/2/15  ارسال نمایند.

-  مشخصات فارسی و کامل ارسال گردد .

- به مشخصات ناقص ترتیب اثر داده نخواهد شد.

** تذکرمهم : تاریخ تعیین شده قابل تمدید نمی باشد.

اداره امور دانشجویی دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی

1399/2/10

مهدیه ۳۱ شهریور ۱۳۹۹ | ۰۵:۱۴
سلام لطفا زمان و فرم وام ترم جدید را در سایت اعلام کنید
پاسخ مدیر سایت ۲۲ آذر ۱۳۹۹ | ۱۰:۰۵

باسلام و احترام

فایل فرمهای وام در سایت بارگذاری شده است .

برای دریافت فرمها میتوانید به قسمت فرهنگ - معاونت دانشجویی و فرهنگی - وامهای دانشجویی مراجعه نمایید .

در این آدرس هم اطلاعیه وام رو مشاهده میکنین که تمام اطلاعات مربوط به ثبت نام وام مرحله به مرحله گذاشته شده و هم فرمهای مربوط به وام وجود دارد .