کسب جام قهرمانی مسابقات تنیس روی میز کارکنان خانم وزارت علوم

۰۶ آذر ۱۳۹۸ | ۱۱:۴۴ کد : ۱۳۲۲ اخبار تربیت بدنی

تیم تنیس روی میز کارکنان خانم که به عنوان نماینده دانشگاه فنی وحرفه ای در مسابقات کشوری کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاههای وزارت عاوم (منطقه یک) شرکت کردند موفق به کسب عنوان قهرمانی شدند.

اعضای تیم عبارتنداز خانم ها:
*زهرا اسکندری از دانشکده شریعتی
*پروانه خلوصی از دانشکده شریعتی
*لیلا لمسه چی از دانشکده شریعتی
*فهیمه رمضانی ازآموزشکده ولیعصر

دراین رقابت ها تیم دانشگاه فنی وحرفه ای بالاتر از تیم های دانشگاه صنعتی شریف و علمی کاربردی که به ترتیب مقام های دوم وسوم را کسب کردند در جایگاه نخست قرارگرفت.

همچنین با توجه به بالا بودن سطح کیفی رقابت ها ، میزبان مسابقات دانشگاه الزهرا که در دوره قبلی مسابقات عنوان قهرمانی را کسب کرده بود جایگاه چهارمی را به دست آورد.
این مسابقات 4و5 آذرماه 98 در تهران و به میزبانی دانشگاه الزهرا برگزار شد و خانم ها زهرا اسکندری به عنوان مربی و معصومه هوشیاری به عنوان سرپرست ، تیم را همراهی کردند.

این پیروزی رابه همکاران محترم تبریک گفته و برای ایشان موفقیت روزافزون از درگاه خداوند متعال خواستاریم.
                                                                                                               اداره تربیت بدنی دانشکده شریعتی