فراخوان طراحی پوستر چهارمین جشنواره ملی دانشجویی مد و لباس

۱۹ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۳:۵۱ کد : ۵۲۲ اطلاعیه

موضوع فراخوان طراحی پوستر
 چهارمین جشنواره ملی دانشجویی مد و لباس

اساتید، دانشجویان، دانش آموختگان و کلیه هنرمندان عزیز دعوت به عمل می آورد که در فراخوان طراحی پوستر چهارمین جشنواره ملی مد و لباس دانشجویی شرکت فرمایند.

مقررات شرکت در فراخوان پوستر جشنواره
هر شرکت کننده مجاز به ارسال ۳ اثر در این مسابقه هنری می باشد.
طرحهای ارسالی در فرمت jpeg با حجــم حداقل ۳ مگابایت ، با وضوح dpi ۳۰۰ و در ابعاد حداقل 70*50 سانتیمتر تهیه شوند .
در صورت کپی بودن ، اثرارسالی از مسابقه حذف و مسئولیت عواقب حقوقی ناشی از آن بر عهده شرکت کننده خواهد بود.
نحوه ارسال آثار
آثار با ذکر مشخصات ( نام و نام خانوادگی – کد ملی – شماره دانشجویی و نام دانشگاه در حال تحصیل (درصورت دانشجو بودن) - تلفن همراه و ثابت)   به آدرس PR@shariaty.ac.ir ارسال شوند . آثاری که غیر از این روش ارسال گردند، در مسابقه شرکت داده نمی شوند .
یک نسخه از آثاری که به مرحله نهایی راه می یابند ، باید به شکل فایل لایه باز، به دبیرخانه جشنواره تحویل گردد.
آثار خود را به آدرس PR@shariaty.ac.ir ارسال نمایید.

مجری فراخوان: دانشکده فنی و حرفه ای دختران دکتر شریعتی

جوایز فراخوان طراحی پوستر
از میان آثار رسیده ۳ اثر برگزیده خواهند شد که به هریک جوایزی به شرح زیر اهدا می شود:
رتبه اول:  5000000 ریال و لوح سپاس
رتبه دوم:  3500000ریال و لوح سپاس
رتبه سوم: 2500000ریال و لوح سپاس
تمام حقوق مادی و معنوی طرحهای برگزیده متعلق به جشنواره مد و لباس دانشجویی خواهد بود.
دبیرخانه جشنواره مجاز است که از اثر انتخاب شده در هر زمان استفاده نماید.
زمان بندی شرکت در فراخوان پوستر
آخرین مهلت دریافت آثار 30 اردیبهشت ماه 98 می باشد. آثاری که بعد از این تاریخ ارسال شوند، داوری نخواهند شد.
انتخاب و داوری آثار: 4 خرداد 98
اعلام نتایج : 8 خرداد 98
نمایشگاه آثار: 20 الی 25 خرداد 98
تقدیر و رونمایی از اثر برگزیده شده و اهدای جوایز
25 خرداد همزمان با اختتامیه سومین جشنواره ملی مد و لباس

کلید واژه ها: فراخوان طراحی پوستر

( ۵ )

سپیده ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۸:۱۲
سلام وقت بخیر برای طراحی پوستر جشنواره مد و لباس دانشجویی،به جز عنوان جشنواره،چه متنی باید استفاده بشه؟