میزبانی دانشکده شریعتی از ۵ هزار و ۴۱۳ نفر داوطلب کنکور سراسری ۱۴۰۱

۰۷ تیر ۱۴۰۱ | ۱۳:۴۵ کد : ۵۱۴۸ اخبار و رویدادها
آزمون سراسری ۱۴۰۱ از فردا چهارشنبه هشتم تیرماه تا شنبه ۱۱تیرماه در دانشکده شریعتی برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده شریعتی، کنکور سراسری ۱۴۰۱ از روز چهارشنبه هشتم تیرماه به میزبانی دانشکده شریعتی آغاز شده و تا شنبه یازدهم تیرماه ادامه خواهد داشت و این دانشکده ، پذیرای شرکت کنندگان دختر کنکورسراسری ۱۴۰۱در گروه های آموزشی ریاضی، تجربی، انسانی و هنر می باشد.
این آزمون، به‌طور همزمان در سراسر کشور در حال برگزاری می باشد و طی این 4روز، 5 هزار و 413 نفر داوطلب به رقابت می پردازند.
فضا و مقدمات لازم برای برگزاری آزمون سراسری نسبت ‌به رعایت پروتکل‌ها و استاندارهای تعیین شده از سوی سازمان سنجش و وزارت بهداشت و موضوعات مربوط به حفاظت فیزیکی و حراست، فراهم شده است تا این آزمونها به نحو مطلوب و مناسب برگزار گردد.

کلید واژه ها: کنکور سراسری دانشکده فنی دختران دکتر شریعتی