اخبار

هفتمین دوره انتخابات انجمن اسلامی دانشجویان عضو دفتر تحکیم وحدت دانشکده شریعتی برگزار شد. جدید مدیریت گالری

به گزارش روابط عمومی دانشکده، هفتمین دوره انتخابات انجمن اسلامی دانشجویان عضو دفتر تحکیم وحدت دانشکده شریعتی با حضور معاون دانشجویی فرهنگی، معاون نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشکده، مسئولین واحدهای امور فرهنگی و حراست مقابل در اصلی دانشکده برگزار گردید.

ادامه مطلب

اولین همایش مشترک هنر و معماری با حضور و سخنرانی پروفسور محمود گلابچی برگزار گردید جدید مدیریت گالری

اولین همایش مشترک هنر و معماری با حضور و سخنرانی پروفسور محمود گلابچی، استاد تمام دانشگاه تهران ، چهره ی ماندگار جمهوری اسلامی در معماری و هنر و دارای کرسی معماری در یونسکو برگزار گردید.

گفت‌وگوی هنرآنلاین با استاد مهناز ترابیان مدرس طراحی و دوخت دانشکده دکترشریعتی

مهناز ترابیان: هدف در دانشگاه‌ها گم شده است / تعامل دانشکده‌ها برای ورود دانشجو به بازار کار / بررسی جشنواره دانشجویی مد و لباس از فلسفه وجودی تا معضلات نظام دانشگاهی