برگزاری کارگاه آموزشی چاپ ترانسفر و شیبوری

۲۳ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۴:۲۹ کد : ۵۰۵۶ اخبار و رویدادها

ورکشاپ چاپ ترانسفر و شیبوری به همت انجمن علمی دانشجویی طراحی دوخت، پارچه و لباس و همکاری مرکز نوآوری مد و لباس، با تدریس و اجرای راحله جاسمیان، امروز دوشنبه 23 خردادماه در مرکز نوآوری انجام گردید.
در این کارگاه، دانشجویان با مشاهده‌ی نحوه ی اجرای کار استاد و راهنمایی‌های ایشان، آموزش های مورد نیاز را فرا گرفتند.
ابتدا استاد جاسمیان ضمن بیان مقدمه ای در خصوص انواع رنگ های مورد استفاده در چاپ پارچه با تأکید بر چاپ و رنگرزی روی پارچه های پلی استر، توضیحات جامعی همراه با اجرای عملی در مورد چاپ ترانسفر و تکنیک‌های شیپوری (باندا، پیچمان و گره) ارائه نمود.
در این ورکشاپ استاد جاسمیان با استفاده از رنگ‌های رقیق شده‌ی دیسپرس که پودری است و با تکنیک‌های دوخت و گره برای چاپ شیبوری و تکنیک نقاشی روی کاغذ پوستی و یا کاغذ سابلیمیشن، طرح مورد نظر را اجرا و سپس با استفاده از اتو، رنگ را بر روی  پارچه منتقل و ثابت نمود که بر این اساس طرح های بسیار جالب با رنگ های متنوع ایجاد گردید.
گفتنی است این ورکشاپ با نوآوری استاد در همکاری مستقیم دانشجویان حاضر در ورکشاپ و انجام نمونه ای هر چند کوچک، باعث جذابیت بیشتر ورکشاپ شد.

کلید واژه ها: چاپ ترانسفر و شیبوری گروه طراحی پارچه و لباس دانشکده فنی دختران دکتر شریعتی کارگاه آموزشی