بازدید مشاور رئیس مجلس شورای اسلامی در  امور بانوان از دانشکده دکتر شریعتی

۰۲ خرداد ۱۴۰۱ | ۱۹:۰۰ کد : ۴۹۴۶ اخبار و رویدادها
این جلسه با هدف توانمندسازی و ایجاد اشتغال در حوزه بانوان سطح کشور و استفاده از ظرفیتهای دانشکده، برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی، الهه عطایی، مشاور رئیس مجلس یازدهم در حوزه زنان صبح امروز دوشنبه 2 خرداد 1401 با مهندس گرد رئیس دانشکده شریعتی، دیدار و گفتگو کرده و در خصوص مسئله اشتغال و توانمندسازی بانوان، به بحث و تبادل نظر، پرداختند.
همچنین مهندس گرد در این جلسه، گزارشی کوتاه از توانمندی‌ها و امکانات دانشکده شریعتی را به منظور هم افزائی و همکاری در حوزه کسب و کار زنان، خود اشتغالی و توانمندسازی بانوان، ارائه نمود.
پس از این دیدار و نشست صمیمانه، دکترعطایی به همراه رئیس دانشکده، معاون پژوهش و فناوری دانشکده و همراهان، از کارگاه دوخت، کارگاه چاپ، خوابگاه و مرکز تازه تأسیس ارتقاء مهارت و اتصال به بازار پوشاک ایران دانشکده فنی و حرفه ای شریعتی، بازدید نمودند.

کلید واژه ها: بازدید مشاور رئیس مجلس درامور بانوان دانشکده فنی دختران دکتر شریعتی