وبینار مقاله نویسی پایه برمبنای نویسندگی خلاق به مناسبت هفته پژوهش برگزار گردید

۲۳ آذر ۱۳۹۹ | ۱۳:۳۳ کد : ۲۵۶۳ اخبار و رویدادها

وبینار مقاله نویسی پایه برمبنای نویسندگی خلاق به مناسبت هفته پژوهش، روز چهارشنبه 19 آذرماه99 ،با برنامه ریزی معاونت پژوهش وفناوری و همکاری گروه معماری و همچنین پشتیبانی واحد فناوری اطلاعات دانشکده با حضور بیش از60 نفرازدانشجویان ،اساتید وهمکاران با تدریس جناب آقای مهندس عبداله نصرالهی از اساتید گروه معماری دانشکده برگزار گردید.

مهندس نصراالهی دراین وبینار به مطالب کاربردی تر درمقوله ی مقاله نویسی اشاره نمود و سپس به موضوع خلاقیت، انواع تفکر ، موضوع فعال سازی مغز ،روشهایی برای تهیه موضوع ،ساختار استاندارد در مقاله نویسی ،تمرین تنفس عمیق ،نیمکره چپ وراست مغز ،دلیل ترس از نوشتن ،آسیب شناسی ،ایده از ذهن ،ساختار مقاله و...پرداخت.

برای اطلاع یافتن از جزئیات این وبینار اینجا را کلیک نمایید.

کلید واژه ها: وبینار مقاله نویسی پایه برمبنای نویسندگی خلاق به مناسبت هفته پژوهش