فراخوان مسابقه بزرگ عکاسی ویژه ی اساتید، دانشجویان، کارمندان

۰۹ مهر ۱۳۹۷ | ۱۴:۴۲ کد : ۲۵ اخبار و رویدادها
فراخوان مسابقه بزرگ عکاسی ویژه ی اساتید، دانشجویان، کارمندان

مسابقه عکاسی با محوریت "دانشکده از نگاه دانشجو" در دو بخش حرفه ای( عکاسان حرفه ای با دوربین حرفه ای) و آماتور (تلفن همراه)، برگزار می شود.

با موضوعات :

زندگی دانشجویی، مسابقات، جشنواره ها، مراسم ها( اعیاد، مذهبی، علمی، مناسبتی، فارغ التحصیلی، ورودی جدید) فضای دانشکده اعم از خوابگاه، کلاسها، آزمایشگاه، کارگاهها، کتابخانه، نماز خانه، مزار شهدا، درمانگاه، فضای سبز، نمایشگاهها، سایتها، خدمات رفاهی ( نانوایی، سرویس رفت و آمد، خشکشویی، درمانگاه ، انتشارات، آمفی تئاتر، سلف سرویس ، تعاونی ، مهد کودک، و ....) و آزاد با حس و حال دانشجویی

علاقه مندان به شرکت در این مسابقه می توانند آثار خود را تا 15 مهرماه 97 به آدرس ایمیل روابط عمومی دانشکده  pr@shariaty.ac.ir ارسال نمایند.

ارسال مشخصات فردی شرکت کننده از قبیل نام و نام خانوادگی، شماره دانشجویی، رشته تحصیلی، ورودی و شماره همراه در هنگام ارسال عکس الزامی است و تصاویر باید به صورت فایل JPG ارسال گردد.

عکس ها نباید دارای امضای عکاس، پاسپارتو، قاب، واتر مارک، لوگو یا هرگونه نشانه ی تصویری باشد.

به اثرات برگزیده جوایز نفیسی، اهداء می گردد.

روابط عمومی دانشکده فنی و حرفه ای دختران دکتر شریعتی

کلید واژه ها: دانشکده فنی دختران دکتر شریعتی عکاسی دانشجو مسابقه استاد کارمند