۱۳ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۵:۳۹ کد : ۳۳۴۷ اخبار و رویدادها
شناسایی محورهای همراهی مراکز و لزوم هماهنگی هرچه سریع تر نمایندگان مراکز بامسئولین ذیربط از جمله مهم ترین موارد مطرح شده بود.

به گزارش معاونت پژوهش و فناوری دانشکده شریعتی، پیش جلسه هماهنگی برگزاری رویداد مدارس تابستانه داغ مهارتی ، با حضور نمایندگانی از مراکز استان تهران، قم،البرز و قزوین، روز سه شنبه ۱۲ مرداد۱۴۰۰ به صورت مجازی برگزار گردید.
درابتدای جلسه خانم دکتر روایی درمورد اهداف این بخشنامه و لزوم همکاری و هماهنگی دانشکده های استان تهران، البرز، قم و قزوین صحبت نمود.
سپس مهندس گرد رئیس دانشکده دختران دکتر شریعتی و رئیس اجرایی استانی رویداد مدارس تابستانه داغ مهارتی  ضمن خیر مقدم به مدعوین و شرکت کنندگان؛ با توجه به زمان اندک باقیمانده ؛ مهم ترین بحث را محدودیت زمانی دانست که باید از سوی همکاران مورد توجه قرار گیرد. لزوم تشکیل هرچه سریع تر شورای راهبردی، مشخص نمودن محورها، شناسایی محورهای همراهی مراکز و لزوم هماهنگی هرچه سریع تر نمایندگان مراکز بامسئولین ذیربط از جمله مهم ترین موارد مطرح شده از سوی ایشان بود.
درادامه خانم دکترایمانیان مدیرکل مراکز رشد دانشگاه فنی و حرفه ای سخنان خود را در رابطه با این رویداد بیان نموده و اظهار داشت: ایده این رویداد پس ازدستور ریاست دانشگاه، با برنامه ریزی معاونت  پژوهش و فناوری شکل گرفت که امید است با همراهی مراکز به نتایج قابل قبولی برسیم. ایشان درقسمتی ازبیانات خود به برگزاری ورکشاپ ها واستارتاپ های مختلف باکمک منتورها و صاحبان صنایع وکارآفرینان اشاره نمود ودرخواست گردید، مراکز با مطالعه بخشنامه در معرفی ایده های برتر فعال باشند. پس ازایشان نمایندگان مراکز، نقطه
نظرات خود را ارائه نموده و سوالات خود را مطرح کردند.

شایان ذکر است دراین جلسه تصمیم گرفته شدتا گروهی درشبکه مجازی برای فراهم سازی شرایط تعامل بیشترایجاد گردد. همچنین دراولین فرصت روسای مراکز پس از مشخص شدن شورای راهبردی و هماهنگی های اولیه، ظرفیت ها و پتانسیل های مراکز خود و محورهایی که می توانندوارد شوند را اعلام نمایند.
برگزاری جلسه در روز یکشنبه آینده باحضور آقای دکتر جهانشاهی جهت هماهنگی بیشتر، تقسیم وظایف، ترسیم نقشه راه و تقویم زمانی، انجام خواهد شد

کلید واژه ها: پیش جلسه هماهنگی اجرای فعالیت رویداد مدارس تابستانه داغ مهارتی، با حضور نمایندگانی از مراکز استان تهران، قم،البرز و قزوین برگزار شد