حضور دو دانشجوی دانشکده فنی دختران دکتر شریعتی در نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان

۰۹ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۱:۵۷ کد : ۹۹۱ اخبار و رویدادها
نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت ساختمان از سوی اتاق تعاون ایران با حضور ۹۵۰ شرکت و ۱۲ کشور خارجی از روز یکشنبه ۶ مردادماه ۹۸ آغاز و تا ۹ مرداد در محل دائمی نمایشگاه‌های تهران دایر است.

امسال نیز این نمایشگاه در راستای شعار سال که رونق تولید است با هدف توسعه صادرات غیر نفتی، ارتباط صنعت با دانشگاه و استفاده از ظرفیت های داخلی در تولید محصولات و تکنولوژی های مورد نیاز برگزار گردیده و بستری را برای ارائه آخرین دستاوردها، اختراعات و صنایع بومی سازی شده توسط تولید کنندگان داخلی فراهم نموده است.
گفتنی است دو تن از دانشجویان دانشکده دکتر شریعتی به نام های زهرا بیگی آذر و فاطمه سلیمانی فرد به راهنمایی دکتر عقلی مقدم با طرح "سامانه برخط رزرو و ارائه خدمات جای پارک خودرو" در نمایشگاه صنعت ساختمان حضور یافته و دستاورد خود را به نمایش گذاشته اند.

گفتنی است طرح مورد نظر به استحضار وزیر محترم صنعت نیز رسیده است.

کلید واژه ها: نمایشگاه صنعت ساختمان دانشجویان دانشکده شریعتی