دوره های ضمن خدمت توانمندسازی استادان با رویکردی پویا به کار خود ادامه می دهد

۰۶ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۱:۴۵ کد : ۹۸۵ اخبار و رویدادها
گزارشی کوتاه از روند برگزاری این رویداد آموزشی در دانشکده تا امروز ششم مردادماه

همان طور که در اخبار پیشین سایت مشاهده نمودید، دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی از سوی معاونت آموزش دانشگاه فنی و حرفه ای، میزبان دوره هایی با هدف ارتقاء توانمندی ها و مهارت های آموزشی اعضای هیات علمی و آشنایی با فنون تخصصی آموزش، تدریس و ارزشیابی دانشجویان در قالب کلاسها و کارگاههای آموزشی متعدد می باشد.
طبق جدول دریافتی، این دوره ها، از یکم مردادماه  تاکنون نیز، شاهد برگزاری دوره هایی با عناوین آشنایی با سیستم های جدید ساختمانی، GSM، هندسه نقوش، نرم افزار سه بعدی dsmax3 ، آشنایی با بورس و اوراق بهادار، دوره پیشرفته ARM، جزئیات ساختمانی و طراحی فنی  بودیم.
 امروز ششم مردادماه در نهمین روز برگزاری این دوره ها، شاهد برگزاری دوره  نرم افزار سه بعدی dsmax3، جزئیات ساختمانی و طراحی فنی و حسابداری فعالیت های کشاورزی و هندسه نقوش خواهیم بود.

گفتنی است طی این چند روز دکتر کیانی مشاور رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای در حوزه آموزش، از کلاس ها و کارگاه های برگزار شده، بازدید به عمل آوردند.

منتظر دریافت گزارش های روزهای نهایی این رویداد آموزشی باشید.

کلید واژه ها: دوره های ضمن خدمت توانمدسازی استادان با رویکردی پویا به کار خود ادامه می دهد