دانشکده دکتر شریعتی میزبان دوره تخصصی توانمندسازی استادان مراکز دانشگاه فنی و حرفه ای

۳۰ تیر ۱۳۹۸ | ۱۲:۲۷ کد : ۹۷۶ اخبار و رویدادها
دوره آموزشی تخصصی ۱۹روزه بالندگی و توانمند سازی استادان مراکز دانشگاه فنی و حرفه ای به میزبانی دانشکده دکتر شریعتی از۲۶ تیرماه۹۸ آغاز شد.

دانشکده فنی شریعتی طی روزهای اخیر تابستان جاری، میزبان برگزاری دوره های مختلف آموزشی می باشد.
به گزارش روابط عمومی دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی، دوره تخصصی بالندگی استادان و اعضای هیات علمی مراکز تابعه دانشگاه فنی و حرفه ای کشور به عنوان یکی از دوره ها می باشد که از روز چهارشنبه 26/4/98 الی 13/5/98  در این مرکز در حال برگزاری است.
این دوره با هدف ارتقاء توانمندی ها و مهارت های آموزشی اعضای هیات علمی و آشنایی با فنون تخصصی آموزش، تدریس و ارزشیابی دانشجویان در قالب کلاسها و کارگاههای آموزشی متعدد به صورت روزانه به مدت 19 روز با عناوین ذکر شده در جدول زیر در حال اجرا می باشد.
جهت مشاهده عنوان کلاسهای آموزشی این دوره، اینجا را کلیک نمایید.
گفتنی است دومین روز از برگزاری این دوره با حضور دکتر کیانی، مشاور رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای در حوزه آموزش و مهندس مرضیه گرد، رئیس دانشکده، همراه بود.
شایان ذکر است در مجموع حدود 477 استاد جهت حضور در کلاسهای آموزشی این دوره ثبت نام نموده و زیر نظر استادان و مدیران برجسته و با تجربه، آموزش می بینند.

کلید واژه ها: دوره توانمندسازی اساتید مراکز دانشگاه فنی و حرفه ای دانشکده دکتر شریعتی