اسامی دانشجویان راه یافته دانشکده فنی شریعتی به مرحله نیمه نهایی بیست و پنجمین جشنوراه فرهنگی-هنری دانشگاه فنی و حرفه ای اعلام شد

۳۰ تیر ۱۳۹۸ | ۰۹:۱۷ کد : ۹۷۵ اخبار و رویدادها
استان خراسان رضوی، میزبان این مرحله خواهد بود

طی خبری که چند روز پیش در سایت دانشگاه فنی و حرفه ای انعکاس یافت، اسامی برگزیدگان مرحله نیمه نهایی بیست و هفتمین جشنواره فرهنگی و هنری مراکز تابعه دانشگاه فنی و حرفه ای اعلام شد. در بین این اسامی برخی از دانشجویان دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی نیز به چشم می خورد که توانستند در بخش های کتبی، آوایی و هنری "طبق جدول زیر" موفق به راه یابی به مرحله نیمه نهایی شوند.

گفتنی است مرحله‌ی کشوری این جشنواره از دوم الی پنجم شهریورماه به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای استان خراسان رضوی برگزار خواهد شد. برای این عزیزان، آرزوی موفقیت و کسب رتبه های برتر داریم.

کلید واژه ها: اسامی دانشجویان راه یافته به مرحله نیمه نهایی بیست و پنجمین شجنوراه فرهنگی-هنری دانشگاه فنی و حرفه ای اعلام شد