۲۵ تیر ۱۳۹۸ | ۱۲:۵۶ کد : ۹۶۹ اخبار و رویدادها
به نقل از سایت دانشگاه فنی و حرفه ای-دفتر برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی

با سپاس فراوان از تلاش های مدیران فرهنگی مراکز تابعه و کلیه شرکت کنندگان، بدینوسیله فهرست برگزیدگان مرحله نیمه نهایی در بخش های آوایی، ادبی، هنری، فناوری و پژوهشی بیست و هفتمین جشنواره سراسری فرهنگی و هنری دانشجویان دانشگاه فنی و حرفه ای به پیوست اعلام می گردد.

در همین خصوص موارد زیر را متذکر می شود:

در رشته های تلخیص کتاب و فیلم کوتاه مرحله کشوری برگزار نخواهد شد و برگزیدگان بر اساس سهمیه دانشگاه فنی و حرفه ای به دبیرخانه جشنواره ملی معرفی خواهند شد.
در رشته های تواشیح و مقاله نویسی هیچ یک از آثار ارسالی امتیاز حدنصاب را کسب نکردند.
مرحله کشوری بیست و هفتمین جشنواره سراسری از تاریخ 98/6/2 لغایت 98/6/5 در مشهد مقدس به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه ای استان خراسان رضوی برگزار خواهد شد.

برای مشاهده ی لیست کامل و اسامی برندگان به بخش ضمایئم این خبر به این آدرس https://tvu.ac.ir/fa/501736/نتایج-مرحله-نیمه-نهایی-بیست-و-هفتمین-جشنواره-سراسری-فرهنگی-و-هنری-دانشجویان  مراجعه نمایید.

کلید واژه ها: نتایج مرحله نیمه نهایی بیست و هفتمین جشنواره سراسری فرهنگی و هنری دانشجویان اعلام شد