برگزاری دوره آموزشی پشتیبانی خوابگاههای مراکز دانشگاه فنی و حرفه ای استان تهران در دانشکده شریعتی

۲۳ تیر ۱۳۹۸ | ۱۲:۳۰ کد : ۹۶۵ اخبار و رویدادها
به گزارش روابط عمومی دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی، دوره آموزشی پشتیبانی خوابگاههای مراکز دانشگاه فنی و حرفه ای استان تهران از امروز یکشنبه ۲۳/۴/۹۸ الی ۲۵/۴/۹۸ در این مرکز در حال برگزاری است.

این دوره با حضور مسئولان و کارکنان خوابگاههای دانشکده های شمسی پور، شهریار، ولیعصر(عج)، انقلاب اسلامی، صفادشت، پاکدشت و شریعتی به مدت سه روز در قالب کارگاههای آموزشی با عنوان های بهداشت و ایمنی خوابگاهها، معانی و مضامین فرهنگی و اجتماعی خوابگاه در نظام دانشگاهی و آیین نامه ها و مقررات مرتبط با خوابگاه در اتاق شورای دانشکده شریعتی در حال اجرا می باشد.
لازم به ذکر است که این دوره آموزشی با تلاش مرکز مشاوره دانشکده شریعتی برگزار گردیده است.

کلید واژه ها: دوره آموزشی پشتیبانی خوابگاههای مراکز استان تهران دانشکده شریعتی