کسب مقام اول تیم بسکتبال سه نفره دانشکده شریعتی در مسابقات انتخابی وزارت علوم

۲۲ تیر ۱۳۹۸ | ۰۹:۲۹ کد : ۹۵۹ اخبار و رویدادها
تیم بسکتبال سه نفره دانشکده فنی و حرفه ای دختران دکتر شریعتی مقام اول مسابقات انتخابی وزارت علوم و کسب سهمیه چهارمین المپیاد ورزش همگانی دانشجویان دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور را از آن خود نمود.

به گزارش روابط عمومی دانشکده، این دوره از مسابقات به مدت دو روز در 19 و 20 تیرماه به میزبانی دانشگاه خواجه نصیر تهران برگزار شد که تیم بسکتبال سه نفره دانشجویان دانشکده شریعتی مقام اول را کسب کرد.
پریسا سعادتمند، سارا بنیاد، فاطمه پورضا و ساره مقامی بازیکنان تیم بسکتبال سه نفره دانشکده شریعتی در این رقابت ها بودند. مربیگری این تیم بر عهده خانم مریم رشیدی و سرپرست نیز خانم ناهید افشار بود.

حوزه ریاست و روابط عمومی دانشکده دکتر شریعتی این موفقیت ارزنده را به این دانشجویان افتخارآفرین و مجموعه ی دانشگاهیان فنی و حرفه ای تبریک گفته و از خداوند منان، توفیق روز افزون آنان را در تحصیل علم و معنویت، مسئلت می نماید.

کلید واژه ها: کسب مقام اول تیم بسکتبال دانشکده شریعتی