برگزاری کارگاه مداخلات اولیه روانشناختی در جامعه دانشجویان
به همت دبیرخانه قطب توسعه مهارتهای زندگی مرکز مشاوره دانشکده شریعتی، کارگاه مداخلات اولیه روانشناختی در جامعه دانشجویان ویژه سرپرستان خوابگاهها، روز چهارشنبه 25 تیرماه با سخنرانی دکتر مهدی وجدانی(رئیس مرکز مشاوره و عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبائی)در اتاق شورای شهید طهرانی مقدم به صورت حضوری و دیگر مراکز دانشگاه ملی مهارت به صورت برخط برگزار شد.
در این کارگاه به بیان مسئله، چالش ها و ارائه راهکارها و مباحث کاربردی در حوزه جامعه دانشجویی و زیست دانشجویی پرداخته شد.
دکتر وجدانی در ابتدای سخنان خود، راهبردهای ارتقای سلامت روان و همچنین ذکر نکات مربوطه در این خصوص را بیان نمود و افزود: در مداخلات روانشناختی، ابعاد مختلف سلامت روان را نیاز داریم و باید اقداماتمان در سه محور حمایت اجتماعی، حمایت روانی و حمایت عاطفی قرار گیرد.
وی در بخشی از سخنان خود گفت: اگر می خواهید در فردی آسیب پذیری کمتر شود باید با ایجاد آمادگی و اعلام هشدار مسائل مختلف و چالشهای پیش رو، وی را راهنمایی نمود تا در مواقع بحران یا آسیب، غافلگیر نشود، چرا که در عصر کنونی، جوانان و نوجوانان ما، با دانش و اطلاعات بسیار زیاد و مهارت خیلی کم و در حد صفر روبرو هستند...
دکتر وجدانی ضمن تشریح چرایی آسیب در سلامت روان، اظهار داشت: کلمات و واژگان اگر در زمان و مکان مناسب و درست و به موقع استفاده شود و ارتباط با دنیای شناختی افراد، برقرار کند، تاثیرگذار خواهد بود.
ایشان در ادامه با بیان 5 بحران شایع در سنین نوجوانی و جوانی و ذکر اقدامات اولیه در این بحران ها، خاطر نشان کرد: همه افراد جامعه باید دانش حداقلی و اولیه را برای مداخلات روانشناختی بلد باشند و گرنه آسیب می بینند.
نظر شما :