اندیشکده اشتغال مهارت محور بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای افتتاح شد

۲۹ خرداد ۱۳۹۸ | ۰۸:۱۸ کد : ۹۰۵ اخبار و رویدادها
به نقل از سایت دانشگاه فنی و حرفه ای

رئیس بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای از راه اندازی اندیشکده مطالعات راهبردی اشتغال محور بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای در دانشکده فنی و حرفه ای انقلاب اسلامی تهران خبر داد.
به گزارش روابط عمومی  دانشگاه فنی و حرفه ای، محمدرضا جلیلی گفت: با توجه به نامگذاری سال رونق تولید از سوی مقام معظم رهبری و کمک به مسائل کلان کشور در حوزه اشتغال و حمایت از اساتید فن آور، نوآور، مخترع و مبتکر و تجاری سازی پژوهشهای کاربردی دستاوردهای دانشگاه فنی و حرفه ای اندیشکده مطالعات راهبردی اشتغال محور بسیج اساتید دانشگاه دوشنبه مورخ 26 خرداد ماه 98 در محل دانشکده فنی و حرفه ای انقلاب اسلامی راه اندازی شد.
وی با بیان وظایف اندیشکده گفت: این اندیشکده فرصتی برای شتاب دادن به تولید و عرصه محصولات اساتید فن آور و پل ارتباطی برای حمایت از آنها خواهد بود و بهره گیری از ظرفیت دانش، تجربه و مهارت استادان بسیجی استان و ملی و همچنین کمک به توسعه، تعمیق و گفتمان سازی در راستای تحقق نهضت نرم افزاری و تولید دانش بومی وتقویت روحیه مطالبه گری را دنبال خواهد کرد.
در این مراسم با حضور دکتر صالحی عمران ریاست دانشگاه فنی و حرفه ای ، دکتر ابن الدین حمیدی جانشین سازمان بسیج اساتید کشور از خانواده شهید حسن طهرانی مقدم تجلیل شد.

کلید واژه ها: اندیشکده اشتغال مهارت محور بسیج اساتید دانشگاه فنی و حرفه ای افتتاح شد