دکتر صالحی عمران در اختتامیه سومین جشنواره مد و لباس:

۲۶ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۱:۳۱ کد : ۸۷۸ اخبار و رویدادها
وجود چنین دانشکده ای در رشته های مختلف مهارتی با تولید آثار اجتماعی، فرهنگی،علمی و هنری در جهت اقتصاد کشور در دل دانشگاه فنی و حرفه ای، جای بسی خوشحالی است

در مراسم اختتامیه سومین جشنواره ملی دانشجویی مد و لباس، دکتر صالحی عمران ضمن تشکر و قدردانی از مسئولین و همکاران برگزار کننده این جشنواره، اظهار داشت:

"من معتقدم اساسی ترین کاری که سیاستمداران یک جامعه می توانند انجام دهند، توسعه منابع انسانی است. هرگاه سیاستمداران بر ساخت منابع انسانی اقدام و سرمایه گذاری کردند کشور در ابعاد مختلف اقتصادی، اجنماعی و سیاسی رشد پیدا کرده است."

وی در ادامه افزود:

"تجربه بسیاری از کشورهای توسعه یافته ، مسیر توسعه، مسیر سرمایه گذاری آموزش بوده است اما مسئله ای که در این زمینه وجود دارد، تصمیم گیری درست می باشد و رابطه بین آموزش، اقتصاد و تولید باید صحیح و از هم گسسته نباشد."

دکتر صالحی عمران با اشاره به تئوری انسانی و نقاط ضعف آن، تصریح کرد:

"در ذات این تئوری جنسیت دیده نمی شود و نقش زنان جدی نمی باشد که در این میان بحث توسعه آموزش برای بانوان مطرح شد و کشور ما یکی از کشورهایی بود که به خوبی این مسئله اتفاق افتاد و ضعف دیگراینکه آموزشها عملا در رشد اقتصادی تاثیر نداشته است که نشان می دهد هر آموزشی ممکن است درست نباشد و سرمایه گذاری مهارتی و توجه به آموزشهای فنی و حرفه ای می باشد که در کشور ما خوشبختانه حضور دانشجویان در رشته های مهارتی قابل تحسین است و ظرفیت های بسیار خوبی ایجاد شده است."

رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای ضمن ابراز خوشحالی از برگزاری این جشنواره ها تاکید کرد:

"وجود چنین دانشکده ای در رشته های مختلف مهارتی با تولید آثار اجتماعی، فرهنگی،علمی و هنری در جهت اقتصاد کشور در دل دانشگاه فنی و حرفه ای جای بسی خرسندی است. اگر ما بتوانیم در دانشگاهی این سه مولفه آموزش، تولید و بازار کار را پیوند دهیم، می توانیم بگوییم اتلاف هرینه رخ نداده است و آن دانشگاه کارا بوده و این سرمایه گذاری نتیجه خواهد داد."

دکتر صالحی عمران خاطر نشان کرد: ما می توانیم در دانشگاه فنی و حرفه ای بحث تجاری سازی آموزش را داشته باشیم. آموزش آثار اجتماعی و فرهنگی زیادی دارد ولی آثار اقتصادی آن نیز مهم است. ما نیاز داریم در شرایط حساس کنونی ارتباط خود را با اقتصاد زیاد کنیم که دانشگاه فنی و حرفه ای می تواند این کار را انجام دهد و ما در این سال بنا را گذاشتیم که هم مربی، تجهیزات و برنامه های درسی را با هم پیوند بزنیم.

کلید واژه ها: سخنان دکتر صالحی عمران مراسم اختتامیه سومین جشنواره دانشکده شریعتی