۲۱ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۲:۱۵ کد : ۸۳۸ اخبار و رویدادها
این دو برنامه در شبکه جهانی مد، رصد و رسانه ای گردید

صبح امروز سه شنبه بیست و یکم خردادماه در دومین روز از برگزاری سومین جشنواره ملی دانشجویی مد و لباس، مسابقه  طراحی به صورت زنده با عنوان " طراحی مانتوی اجتماع بر اساس المان و نشانه های ایران باستان" در آتلیه های فاز سه برگزار گردید.
به گفته ی استاد رزمجو (از استادان دانشگاه جامع علمی کاربردی) در این مسابقه یک روزه که با همکاری "آموزشگاه نوآوران پوشش شهر تاش"  و حضور 142 دانشجو از استان های سراسر کشور همراه است، ساعاتی دیگر پس از پایان و بررسی آثار، سه طرح برتر اعلام و جوایزی نقدی به آنان اهدا خواهد شد.
گفتنی است در حاشیه ی برنامه های روز دوم این جشنواره، چند ورک شاپ کچه دوزی (نمد) نیز برپا شد.. این دو برنامه توسط شبکه جهانی مد و لباس مورد فیلم بردای قرار گرفت.

کلید واژه ها: مسابقه ای زنده طراحی مانتوی اجتماع و ورک شاپ کچمه دوزی، برنامه های روز دوم سومین جشنواره ملی دانشجویی مد و لباس بود