پیام تبریک رئیس دانشکده به مناسبت عید سعید فطر

۱۵ خرداد ۱۳۹۸ | ۰۱:۴۵ کد : ۸۰۰ اخبار و رویدادها
رئیس دانشکده دکتر شریعتی طی پیامی فرا رسیدن عید سعید فطر، را تبریک گفت

متن پیام به شرح زیر می باشد:
بسم الله الرحمن الرحیم
خداوند متعال را شاکریم که توفیق عبادت در ماه مبارک رمضان را بار دیگر در تقدیر مان قرار داد و فرصتی فراهم کرد تا با روزه داری در ماه تهذیب و تزکیه نفس دیگر بار، با یاری از درگاه مهر بی نهایتش به آرامش دست یابیم. خوشا آنان که در این ماه مبارک توشه ای از تقوا بر گرفتند و خانه آخرت خویش را آباد ساختند. امیدوارم خداوند کریم به کرم بی منتهای خود همه ما را در زمره این بندگان خالص قرار دهدو راه صیام بر ما سهل گرداند.
عید سعید فطر، تحفه خداوند متعال به مؤمنانی است که با روزه به غبارروبی خانه دل پرداخته و  اخلاص و ایمان را جایگزین کرده اند. حقیقتاً این عید خجسته روز تولد و شکفتن دوباره انسان است.
اینجانب ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات، فرا رسیدن عید سعید و فرخنده فطر ، عید عاشقان عبودیت را به پیشگاه حضرت ولیعصر (عج) و همه مسلمین جهان و همچنین به جامعه دانشگاهی، استادان  معزز و همکاران عزیز و دانشجویان گرامی صمیمانه تبریک و تهنیت عرض نموده و از خداوند متعال مسالت می نمایم ما را در راه ارتقاء و پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران موفق و پیروز بدارد.
مرضیه گرد
رئیس دانشکده فنی و حرفه ای دختران دکتر شریعتی