عقد تفاهم نامه همکاری در راستای کنسرسیوم اشتغال دانشجویان

۰۵ اسفند ۱۴۰۲ | ۱۳:۱۱ کد : ۷۸۴۳ اخبار و رویدادها
انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک دانشکده شریعتی و صنعت نساجی هلال احمر امروز، شنبه پنجم اسفندماه در محل اتاق شورای دانشکده برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده شریعتی،امروز ۵ اسفند ماه، انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک دانشکده شریعتی و صنعت نساجی هلال احمر  در راستای سند چشم انداز و سیاست‌های کلی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و ایجاد زمینه‌های نوآوری و شکوفایی در پژوهش‌های علمی، به منظور دستیابی به خودکفایی علمی، ارتقا سطح تحقیقاتی، ایجاد ارتباط موثر و فعال بین صنعت و دانشکده و تامین شرایط و فعال سازی امکانات، منابع و سرمایه‌های علمی و فرهنگی با نگاه گسترش مرزهای دانش ، تجاری سازی نتایج پژوهش ، توسعه ی کارآفرینی و سرلوحه قرار دادن پیشتازی در مدیریت جهادی، در محل اتاق شورای دانشکده برگزار شد.

این تفاهم نامه بین شرکت صنایع نساجی هلال ایران (سهامی عام) به مدیریت امیرالدین روح نواز؛ نایب رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل؛ و دانشکده دختران شریعتی تهران با نمایندگی دکتر بسطامی ریاست دانشکده شریعتی، منعقد شد و در حول پتانسیل ها و ظرفیت‌های طرفین و موارد مورد تفاهم، بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

هدف از انعقاد این تفاهم‌نامه ایجاد همکاری بین صنعت و دانشکده در جهت بسط و توسعه همکاری‌های علمی، پژوهشی، آموزشی و فرهنگی با در نظر گرفتن کلیه امکانات طرفین اعم از فنی، تولیدی، نیروی انسانی و اطلاعات تجربه و تخصص آنان است.

شایان ذکر است در ادامه این نشست از آرشیو پروژه پایان نامه های دانشجویان و ارائه پروژه یکی از دانشجویان بازدید به عمل آمد.