برگزاری مراسم اختتامیه پنجمین جشنواره فرهنگی دانشگاه فنی و حرفه‌ای به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان لرستان

۲۵ بهمن ۱۴۰۲ | ۰۹:۴۷ کد : ۷۸۰۶ اخبار و رویدادها
پنجمین جشنواره فرهنگی دانشگاه فنی و حرفه‌ای به میزبانی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان لرستان، سه‌شنبه ۲۴ بهمن‌ماه ۱۴۰۲ به کار خود پایان داد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، در مجموع ۶۴۲ اثر در سامانه جشنواره بارگذاری شد. از این تعداد، 541 اثر مربوط به بخش رقابتی و به تفکیک، شامل بخش‌های زیر است:

۳۸۹ اثر مربوط به کانون برگزیده، ۱۱۳ اثر با موضوع برنامه‌ها و ایده‌های خلاقانه کانون‌ها، ۲۳ اثر با عنوان جایزه مسئولیت اجتماعی و ۱۱ اثر گفت‌وگوی دانشجویی و کرسی آزاداندیشی، 5 اثر با عنوان پویش سفیر رویش

همچنین، در بخش غیر رقابتی نیز با موضوع چهره‌های موفق کانونی 101 اثر ثبت شده است.

داوری آثار در دو نوبت انجام شد. 166 اثر به داوری مرحله اول راه پیدا کردند. ۲۲ کانون در مرحله دانشگاهی دانشگاه فنی و حرفه‌ای موفق به کسب مقام‌های اول، دوم، سوم و شایسته تقدیر شدند. از بین آثار داوری‌شده، تعداد 33 اثر در سامانه یازدهمین جشنواره ملی رویش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ثبت شد.

گفتنی است در مراسم اختتامیه این جشنواره و تقدیر از برگزیدگان، آقای جلیلی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، معاون سیاسی و امنیتی استانداری لرستان و جمعی از مدیران و مسئولین دانشگاه فنی و حرفه‌ای حضور داشتند.