نشست مدیران حراست استانی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور در دانشکده شریعتی

۲۴ بهمن ۱۴۰۲ | ۰۹:۳۹ کد : ۷۸۰۱ اخبار و رویدادها
روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه ۲۴ و ۲۵ بهمن‌ماه، دانشکده شریعتی میزبان مدیران استانی حراست دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور بود.

به گزارش روابط عمومی دانشکده شریعتی نشست مدیران حراست استانی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور  با حضور مدیران استانی حراست دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور، صاحب نظران و مدرسان حوزه حراست با هدف هم‌اندیشی‌، هم‌افزایی، همفکری، ارائه گزارش عملکرد دفتر مرکزی حراست و مراکز استانی و تحلیل مهم‌ترین مسائل دانشگاه از جمله تبیین نقش حراست در انتخابات مجلس شورای اسلامی در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه ۲۴ و ۲۵ بهمن ماه ۱۴۰۲ در دانشکده فنی و حرفه‌ای دکتر شریعتی برگزار شد.

در این مراسم مدیران و مسئولین در سالروز ولادت حضرت سید الشهداء ابى عبدالله(علیه السلام) با حضور بر مزار شهدای گمنام دانشکده شریعتی و قرائت فاتحه به روح پاک و طیبه آنان و غبارروبی و اهدای گل  به مقام والای این شهیدان ادای احترام کردند.