مدیرکل دفتر مرکزی حراست دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور خبر داد: نشست دوروزه مدیران حراست استانی کشور در تهران

۲۴ بهمن ۱۴۰۲ | ۰۹:۱۷ کد : ۷۸۰۰ اخبار و رویدادها اخبار دانشگاه فنی و حرفه ای
نشست مدیران حراست استانی دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور طی روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه ۲۴ و ۲۵ بهمن‌ماه در تهران برگزار خواهد شد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، آقای اعتصامیان، مدیر کل دفتر مرکزی حراست دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور گفت: این نشست طی روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه ۲۴ و ۲۵ بهمن ماه ۱۴۰۲ با حضور مدیران استانی حراست دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور، صاحب نظران و مدرسان حوزه حراست در محل دانشکده فنی و حرفه‌ای دکتر شریعتی تهران برگزار خواهد شد.

آقای اعتصامیان هدف از این نشست را هم‌اندیشی‌، هم‌افزایی، همفکری، ارائه گزارش عملکرد دفتر مرکزی حراست و مراکز استانی و تحلیل مهم‌ترین مسائل دانشگاه از جمله تبیین نقش حراست در انتخابات مجلس شورای اسلامی خواند.

گفتنی است، دیدار با ریاست دانشگاه و اعضای هیئت رئیسه، برگزاری پنل‌های تخصصی و گفتمان محور، تقدیر از مدیران برتر حراست، حضور بر مزار شهدای گمنام و زیارت حرم مطهر حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) از دیگر برنامه‌های این نشست خواهد بود.