حضور پرشور اساتید، همکاران و دانشجویان دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی، در مراسم چهل و پنجمین جشن پیروزی انقلاب و راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن ۱۴۰۲

۲۲ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۸:۱۱ کد : ۷۷۹۲ اخبار و رویدادها
دانشگاهیان با حضور در مراسم راهپیمایی چهل و پنجمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران، بار دیگر حمایت خود از نظام جمهوری اسلامی ایران را اعلام کردند.

دانشگاهیان دانشکده فنی و حرفه‌ای دکتر شریعتی همراه با دکتر بسطامی رییس دانشکده ، معاونین، اساتید ، همکاران و دانشجویان ، روز یکشنبه، ۲۲ بهمن‌ماه ۱۴۰۲ با حضور در مراسم راهپیمایی چهل و پنجمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران، بار دیگر حمایت خود از نظام جمهوری اسلامی ایران را اعلام کردند.

گفتنی است دانشجویان هنرمند دانشکده همراه با استاد بزرگوار آقای عطارزاده در غرفه دانشگاه فنی و حرفه ای تهران با نمایش آثار هنرمندانه خود در این غرفه در جشن باشکوه انقلاب اسلامی ۲۲ بهمن ماه شرکت نمودند.