کنسرسیوم تخصصی مهارت آموزی و اشتغال دانشجویان دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی

۱۴ بهمن ۱۴۰۲ | ۱۰:۵۰ کد : ۷۷۶۳ اخبار و رویدادها
این جلسه در راستای همکاری های علمی و پژوهشی در زمینه مرکز نوآوری مد و لباس با استقرار شتاب دهنده ها و تسهیل ورود دانشجویان به بازار کار برگزار شد.

روز چهارشنبه هفتم بهمن ماه سال جاری  جلسه ای با حضور ریاست دانشکده؛ دکتر بسطامی، مدیر گروه دوخت و طراحی لباس؛  دکتر الهی ، مدیر برند پوشانیک؛ دکتر محقق و رئیس اداره ارتباط با صنعت دانشکده ؛ آقای تات، در خصوص شرح دیدگاهها به منظور همکاریهای علمی و پژوهشی در قالب مرکز نوآوری مدو لباس و کنسرسیوم اشتغال دانشکده در دفتر ریاست دانشکده برگزار گردید.
در ابتدای جلسه دکتر محقق با معرفی برند پوشانیک به شرح اقدامات و فعالیتهای خود پرداخت و با توجه به ظرفیت‌های بالقوه دانشکده در عرصه های مختلف، درخواست همکاری در زمینه مرکز نوآوری با استقرار شتاب دهنده ها ودر نهایت تسهیل ورود دانشجویان به بازار کار را داد.
در ادامه دکتر بسطامی با بر شمردن مزیتهای نسبی دانشکده در رشته های مختلف ضمن استقبال از موضوع مطرح شده دستور پیگیری و به ثمر نشستن ایده های طرح شده دراین نشست را در قالب امضای تفاهم نامه همکاری  صادر نمود.