حضور دانشکده شریعتی همراه با دانشگاهیان در مرقد مطهر پیر جماران

۱۱ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۴:۰۴ کد : ۷۷۶ اخبار و رویدادها
در آستانه ی سی و یکمین سالگرد ارتحال ملکوتی امام راحل (ره)، صورت پذیرفت

صبح امروز یازدهم خردادماه، در آستانه ی سی و یکمین سالگرد عروج ملکوتی بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (رحمت الله علیه)، دکتر صالحی عمران رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای در معیت روسای مراکز استان تهران، معاونین، مدیران کل و کارکنان حوزه ستادی، مهندس مرضیه گرد (رییس دانشکده فنی شریعتی تهران) به همراه معاونین، مسئولین و کارکنان این مرکز، همراه با دیگر دانشگاهیان سراسر کشور با حضور در مرقد آن یار سفرکرده، ضمن نثار تاج گل و قرائت فاتحه، باری دیگر با آرمان های بلند امام راحل (ره) و رهنمون های مقام عظمی ولایت (دامت برکاته) تجدید بیعت نمودند.

در این مراسم که با حضور و سخنرانی دکترمنصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، حجت الاسلام و المسلمین رستمی مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها و برخی از روسای دانشگاه ها از جمله دانشگاه تهران، آزاداسلامی و ... همراه بود، میثاق نامه ی دانشگاهیان با امام راحل (ره) نیز قرائت شد.

کلید واژه ها: حضور دانشکده شریعتی همراه با دانشگاهیان در مرقد مطهر پیر جماران