معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در نشست معاونین فرهنگی و دانشجویی استانی: دانشگاه فنی و حرفه‌ای در زمره چند دانشگاه برتر در برنامه اعزام دانشجویان به سفر معنوی راهیان نور بوده است

نشست معاونین فرهنگی و دانشجویی استانی دانشگاه فنی و حرفه‌ای با حضور دکتر کلانتری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای ۱۹ دی‌ماه ۱۴۰۲ در دانشکده فنی و حرفه‌ای دکتر شریعتی برگزار شد.

به گزارش اداره‌کل روابط عمومی دانشگاه، بیستمین نشست تخصصی معاونین فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه‌ای با حضور دکتر کلانتری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای، دکتر جعفرپور، قائم مقام و مشاور معاونت فرهنگی و اجتماعی، دکتر حاج جباری، معاون امور دانشجویان صندوق رفاه، دکتر نعیمی، مدیرکل مرکز مشاوره، سلامت و سبک زندگی سازمان امور دانشجویان، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و دیگر مسئولین و معاونین فرهنگی و دانشجویی استان‌ها، سه‌شنبه 19 دی‌ماه 1402 در سالن جلسات دانشکده فنی و حرفه‌ای دکتر شریعتی تهران برگزار شد.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت عتف در این نشست، حوزه فرهنگی دانشگاه‌ها را دارای جایگاهی مهم و پیچیده خواند و گفت: ماهیت فعالیت‌های فرهنگی با دیگر فعالیت‌ها در زمینه‌های آموزشی و پژوهشی متفاوت است و نمی‌شود با یک دستورالعمل و نسخه واحد تمامی جوانب را پوشش داد.

دکتر کلانتری، دانشگاه فنی و حرفه‌ای را جزو برترین‌های پروژه راهیان نور دانست و تصریح کرد: کمیت و کیفیت اعزام دانشجویان این دانشگاه به سفر معنوی راهیان نور قابل تقدیر است و این امر، بر اساس نگاه حمایتی و پشتیبانی ویژه مدیریت این دانشگاه محقق شده است. تببین سیاست‌های معاونت فرهنگی، نگاه جامع به ابعاد مختلف سفر راهیان نور، توجه و مشارکت در انتخابات پیش رو، نشاط سیاسی در دانشگاه، بهره‌مندی از ابزارها، قالب‌ها و روش‌های جدید در حوزه‌های فرهنگی و مدل‌های هوشمند از محورهایی بود که در سخنرانی دکتر کلانتری به آن‌ها اشاره شد.

گفتنی است بیستمین نشست تخصصی معاونین فرهنگی و دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه‌ای  طی روزهای 19 و 20 دی‌ماه برگزار می‌شود.