سمینار توان‌بخشی آسیب های شانه

۲۸ آذر ۱۴۰۲ | ۰۹:۰۲ کد : ۷۶۱۷ اخبار و رویدادها
سمینار توان‌بخشی آسیب های شانه  با همت انجمن علمی تربیت بدنی و همکاری واحد فرهنگی دانشکده با حضور دکتر سید محمد حسینی، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی در تاریخ ۲۱ آذر ۱۴۰۲ در آمفی تئاتر فاز ۱ برگزار شد.

به گزارش کانون خبر و رسانه ،سمینار توان‌بخشی آسیب های شانه  با همت انجمن علمی تربیت بدنی و همکاری واحد فرهنگی دانشکده با حضور دکتر سید محمد حسینی، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی در تاریخ 21 آذر 1402 در آمفی تئاتر فاز 1 برگزار شد.

افرادی کآسیب میبینند نیازمند انجام یک سری حرکات برای توانبخشی و برگشت به تمرین و فعالیت های روزمره هستند.
 چنانچه انجام این تمرینات و حرکات اصلاحی به درستی انجام نشوند هیچ کمکی به برطرف کردن و از بین بردن آسیب فرد نکرده چه بسا وضعیت عمومی آسیب دیده را وخیم تر میسازد.
باید تمرینات را درست وصحیح انجام شود و همچنین بعد از اتمام دوره توانبخشی فرد نباید به صورت ناگهانی و به یک باره، بار به محل اسیب وارد کند بلکه باید با یکسری تمرینات مقدماتی رشته خاص خود را شروع کنند و بعد از گذشت دوره بازتوانی، فرد میتواند به تمرین برگردد.