آشنایی با گرایش های مختلف رشته معماری

۲۸ آذر ۱۴۰۲ | ۰۸:۵۷ کد : ۷۶۱۶ اخبار و رویدادها
این برنامه روز دوشنبه بیست و هفتم آذرماه به مناسبت گرامیداشت هفته ی پژوهش به همت گروه معماری و معاونت پژوهش دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی در سالن اجتماعات سردار شهید سلیمانی برگزار گردید.

این برنامه صبح روز دوشنبه بیست و هفتم آذرماه به مناسبت گرامیداشت هفته ی پژوهش به همت گروه معماری و معاونت پژوهش دانشکده فنی و حرفه ای دکتر شریعتی با سخنرانی دکتر احسان باقری، پژوهشگر دکتری مدیریت پروژه و ساخت دانشگاه هنر تهران (از استادان گروه معماری دانشکده) و حضور مدیرگروه و برخی از استادان و دانشجویان این رشته در سالن اجتماعات سردار شهید سلیمانی برگزار گردید.
سخنران این برنامه در ابتدا به تشریح مبحث موردنظر پرداخت و افزود:
" اگر تصمیمتان این است که از این حد پا را فراتر گذاشته و علاوه بر حضور و فعالیت در بازار کار و کسب و کارهای مرتبط، به ادامه ی تحصیلات خود نیز بیندیشید و احساس نیاز به مطالعه ی و تحصیل بیشتری در زمینه ی رشته ی دانشگاهی خود داشته باشید، می بایست به شرایط، اهداف و شناختی که به آن رسیده اید، بنگرید و به تفاوت های تحصیلی مقاطع مختلف اشراف داشته باشید و این را بدانید فرایندهای تحصیلی هر مقطع یکسان نیست و این را در حین پژوهش و ادامه ی تحصیلات تکمیلی احتمالی خود خواهید دریافت."
استاد باقری هدف اصلی دوران نهایی تحصیلات تکمیلی که همان مقطع دکتری هست، جابجایی مرزهای دانش و دانشجو محور بودن و توانایی یاد دادن مساله ای جدید معرفی کرد و اظهار داشت:
"در بعد تخصصی این مطلب می توان گفت مباحث ریزتر مورد بررسی قرار می گیرد و هرچه جلوتر بروید عمق دانسته ها و دریافتی هایتان بیشتر و بیشتر می شود و این مساله برای بسیاری با ارزش می باشد. "
بررسی گرایش های متعدد رشته معماری از قبیل: معماری منظر، مقیاس های طراحی و ... و همچنین بررسی مبسوط مدیریت پروژه و ساخت و سه راس اصلی آن (cost-scope-time )، اولویت بندی منابع با توجه به تقسیم بندی مباحث ایستایی و سیستم های ساختمانی و همچنین گرایش های مختلف رشته ی معماری در آزمون های رقابتی و پذیرش های مختلف و متغیر آن در استان های کشور،  از دیگر عناوین مطروحه توسط این استاد پژوهشگر در برنامه بود که مورد توجه حضار قرار گرفت.
در پایان پس از پرسش و پاسخ دانشجویان، به رسم یادبود لوح تقدیری به استاد باقری اهدا گردید.