ویژه برنامه روز دانشجو به همت بسیج دانشجویی دانشکده شریعتی

۲۰ آذر ۱۴۰۲ | ۰۹:۴۲ کد : ۷۵۳۶ اخبار و رویدادها
جلسه بررسی مسائل و مطالبات حوزه زنان ویژه برنامه روز دانشجو با حضور دکتر «سکینه سادات پاد» دستیار رئیس جمهور ، در دانشکده فنی و حرفه‌ای دکتر شریعتی برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی دانشکده؛ روز شنبه 18 آذر ماه 1402 به مناسبت گرامیداشت  ۱۶ آذر و روز دانشجو ،نشست بررسی مسائل و مطالبات حوزه زنان  و پرسش و پاسخ دانشجویی به همت بسیج دانشجویی  و همکاری معاونت فرهنگی دانشکده؛ با حضور دکتر «سکینه سادات پاد» دستیار رئیس جمهور ، مسئولان دانشکده ، اساتید و جمع کثیری از دانشجویان در سالن شهید قاسم سلیمانی دانشکده فنی و حرفه‌ای دکتر شریعتی برگزار شد.

در ابتدای این مراسم پس از تلاوت قرآن مجید و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران، «سکینه سادات پاد» دستیار رئیس جمهور ضمن تبریک روز دانشجو،  تاریخچه ای از رخداد ۱۶ آذر ۱۳۳۲ بیان نمودند و در خصوص حقوق و آزادی های اجتماعی و تشکل های دانشجویی به پرسش و پاسخ به سوالات دانشجویان پرداخت.

اجرای کلیپ روز دانشجو، توزیع ویژه برنامه خط کش بین دانشجویان،پخش فعالیتهای بسیج و نمایش عکسهای اردوی جهادی بخش دیگری از برنامه های اجرا شده بود.

گفتنی است در خاتمه این نشست با اهدای دست سازه های دانشجویان، از حضور دستیار رئیس جمهور تشکر و قدردانی به عمل آمد.

برای مشاهده بازتاب خبری ویژه برنامه روز دانشجو بسیج دانشجویی دانشکده شریعتی، در خبرگزاری ایرنا کلیک نمایید.