افتتاح نمایشگاه دستافریده های بانوان هنرمند دیار سیستان و بلوچستان

۰۶ آذر ۱۴۰۲ | ۰۸:۴۳ کد : ۷۴۳۹ اخبار و رویدادها
این نمایشگاه با  هدف معرفی شایسته این هنر و نیز بستر ظهور و بروز توانمندی‌ های و تولیدات هنری بانوان هنرمند سوزن‌دوز سنتی سیستان و بلوچستان ،با حضور جمعی از صاحب‌نظران، مسوولان ذی‌ربط گشایش یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشکده روز شنبه چهارم آذر ماه 1402 ، نمایشگاه دستافریده های بانوان هنرمند دیار سیستان و بلوچستان با هماهنگی گروه طراحی پارچه و لباس دانشکده و با  هدف معرفی شایسته این هنر و نیز بستر ظهور و بروز توانمندی‌ های و تولیدات هنری بانوان هنرمند سوزن‌دوز سنتی سیستان و بلوچستان ،با حضور جمعی از صاحب‌نظران، مسوولان ذی‌ربط همچون دکتر بسطامی رئیس دانشکده شریعتی به همراه معاونین شان، دکتر لطفی  و دکتر آشتیانی  از وزارت ارشاد ، خانم مهندس امیر معز از اتحادیه پوشاک و ... در مرکز نوآوری مد و لباس دانشکده شریعتی افتتاح شد.

گفتنی است با توجه به ارزش‌های فرهنگی و هنری متبلور در هنر سوزن‌دوزی بانوان سیستان و بلوچستان،  این نمایشگاه از 4 الی نهم آذر ماه در مرکز نوآوری دانشکده شریعتی دایر و برای بازدید عموم آزاد است.