اولین همایش مشترک هنر و معماری با حضور و سخنرانی پروفسور محمود گلابچی برگزار گردید

۰۱ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۲:۱۱ کد : ۷۴۳ اخبار و رویدادها
اولین همایش مشترک هنر و معماری با حضور و سخنرانی پروفسور محمود گلابچی، استاد تمام دانشگاه تهران ، چهره ی ماندگار جمهوری اسلامی در معماری و هنر و دارای کرسی معماری در یونسکو برگزار گردید.

گفتنی است این سمینار به همت گروه هنر دانشکده شریعتی، ویژه ی دانشجویان کارشناسی گرافیک نقاشی و معماری، روز سه شنبه 98/2/31  در آمفی تئاتر فاز3 برپا شد.
پروفسور گلابچی ضمن بیان و شرح پیشینه معماری و مهندسی در ایران، تاثیر متقابل معماری و هنر در رویکرد های نوین جهانی را مورد بررسی قرار داد.
در پایان ضمن تقدیر و تشکر از ایشان،  هدیه ای به رسم یادبود از سوی دانشکده شریعتی، تقدیم وی گردید.

کلید واژه ها: پروفسور گلابچی گروه هنر و معماری دانشکده شریعتی تاثیر متقابل معماری و هنر